Gør det selv…

Opdatér selv dine annoncer, eller få det hele serveret af os

Med AdGenerator kan du vælge enten selv at arbejde med dine kampagner, eller du kan lade os tage os af kampagnerne, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Med AdGenerator Online Edition og AdGenerator Editor Edition betaler du kun for de daglige opdateringer af søgeord og destinationsstier til dine annoncegrupper – men du skal så selv stå for den daglige opdatering og tilpasning af dine kampagner og du betaler selv for din Google AdWords-konto.

Med AdGenerator CPC Edition skal du ikke gøre noget som helst – vi opdaterer alle annoncegrupper og annoncer  for dig, og du betaler en fast pris per klik (besøgende). Vi skal blot have adgang til dine produktdata i din webshop.

Om AdGenerator

Bag AdGenerator står Itzy-Bitzy.com ApS, ejet af Steen S. Grønfeldt, der er certificeret Google Advertising Professional. Steen er partner og ansvarlig for webshop og markedsføring i LOGU ApS, virksomheden bag BilligeSpil.dk, der er en af Danmarks største online spilbutikker. Udviklingen af selve softwaren er sket i og sparring samarbejde med logicLAB.

Itzy-Bitzy.com har siden 1996 arbejdet med rådgivning og design af web-løsninger, søgemaskineoptimering og søgemaskinemarkedsføring.

Kontakt

AdGenerator kan kontaktes ved henvendelse til:

Itzy-Bitzy.com ApS
Skalbakken 8A
2720 Vanløse

Tlf.: 70 228 340

E-mail: adgenerator-beta@itzy-bitzy.dk